Gratis verzending bij bestellingen boven de €75

Parelmoer ring - 925 sterling zilver

Parelmoer ring - 925 sterling zilver

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen
€34,95

Edelsteen: Parelmoer

Materiaal: 925 sterling zilver

Afmeting Parelmoer: 5 mm x 5 mm

 

Parelmoer is het materiaal dat de binnenkant van veel schelpen bedekt als een prachtige, gladde laag, die alle kleuren van de regenboog kan reflecteren. Deze laag wordt afgezet door de mantel van het levende schelpdier. Hij bestaat uit zeer dunne laagjes aragoniet, een vorm van koolzure kalk, afgewisseld met laagjes van een organische stof, conchyoline. Het opvallende daglicht wordt door deze laagjes, net als bij een prisma of een regendruppel, gebroken en ontleed in zijn deels zichtbare componenten. Variërend met het aantal laagjes in het parelmoer en hun dikte, ontstaat een gecompliceerd patroon van teruggekaatste lichtstralen. Om deze reden vertoont parelmoer, afhankelijk van de hoek van het opvallende lichten en de hoek waaronder men kijkt, zeer levendige regenboogschakeringen.

 

Zilveren sieraden kunnen verkleuren, maar dit is geen probleem! Je kan je sieraden weer helemaal schoonmaken met een speciale poetsdoek. Wij verkopen momenteel geen poetsdoek maar zullen dit zeker gaan toevoegen in de toekomst!

 

Kabul Lapis maakt altijd gebruik van echte edelstenen. Edelstenen komen uit de natuur en daarom kan het product dat je ontvangt qua kleur/vorm afwijken van het product op de foto. De stenen zijn allemaal een beetje anders en daardoor helemaal uniek.