Gratis verzending bij bestellingen boven de €75

Retourneren

Ben je niet tevreden met je bestelling? Geen zorgen! Je kunt de producten die je bij ons koopt retour sturen. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit kan gemakkelijk in de backoffice als je inlogt.

 

  1. Log in in uw account
  2. Na het inloggen kan je je recente orders inzien. Klik op bekijken naast de order die je retour wil sturen. 
  3. Nu kom je in het overzicht van de betreffende order terecht. Je kan hier op de knop artikelen retourneren klikken om de retourzending aan te maken. 
  4. Op de volgende pagina kan je de retourzending instellen. Nu komen ze in het overzicht van de betreffende order terecht. De eerste stap is aangeven welke producten retour gestuurd worden. Dit wordt gedaan door het aantal aan te geven in het drop-downmenu. Producten die je wilt houden, laat je op 0 staan.
  5. De volgende stap is aangeven waarom je de betreffende producten retour stuur. Bij Reden en Actie kan je kiezen uit de retourredenen en acties die je zelf aangemaakt in de tabbladen Retourredenen of Retouracties, via Orders > Retouren in het linker menu, of kiezen voor de optie "Anders, namelijk...".
  6. Vervolgens klik je op verstuur en klaar is Kees!

 

De retourzending is voor eigen kosten, en op eigen risico. Als de producten onderweg beschadigd en/of kwijt raken dan kunnen wij hier niks mee. Zorg ervoor dus dat de producten goed verpakt zijn en het liefst retour sturen met een Track & Trace code. Wanneer wij de producten onbeschadigd en ongebruikt terugkrijgen met alle originele verpakkingen en inhoud, zullen wij het bedrag terugstorten op de rekening waarmee betaald is. 

 

Let op: In verband met hygiëne kunnen oorbellen en piercings niet worden geretourneerd.

 

Je kunt het retourpakket verzenden naar:
Kabul Lapis
Korte Poten 34
2511 EE Den Haag